EGEM EETCAFé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Egem Eetcafé. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 19:40 je kunt het restaurant niet bellen of een onvolledige bestelling melden
8 jun 2024 om 13:42 De kapsalon was droog, Maar kwam wel snel aan
27 mei 2024 om 12:28 2 uur gewacht. Eten was koud en droog.
27 mei 2024 om 6:54 2 uur gewacht eten was al bijna koud.
25 mei 2024 om 19:28 groot gedeelte vd shoarma was verbrand en de lamskoteletten waren taai dus jammer maar vond het zeker geen 22 euro waard
9 mei 2024 om 20:34 De pizza duurde 2u na een uur heb ik ze gebeld en het zou nog een half uur duren en toen na 40 min heb ik nog een keer gebeld en toen duurde het nog een kwartier na eindelijk de bezorging was de shoarma niet gaar en de pizza maar half gesneden
6 mei 2024 om 13:01 Lekkere snel bezorgd en mooi klantvriendelijk de bezorger
5 mei 2024 om 19:55 Snel bezorgd, eten was nog behoorlijk warm
24 apr 2024 om 20:20 Gister een calzone besteld, vandaag de sparerib schotel. De calzone was echt groot en de spareribs die waren zo lekker! Ik hou van krapperige frietjes, dus die vond ik een beetje zacht. Verder was het super!
19 apr 2024 om 18:13 Eten kwam pas 3 kwartier na bevestigde tijd. Friet was niet gaar en eten was lauw, tegen het koude aan
16 mrt 2024 om 20:17 Besteld om 17.30u met bevestigde tijd 18.15. Eten kwam pas om 7 uur. Eten was wel warm en smaakte goed
14 mrt 2024 om 19:53 Op tijd, warm, lekker en veel vlees